За нас

Арт директор на SALON SUZI  е Сурпик Априам Нишанян – Сузи, майстор фризьор към Българската занаятчийска камара. Дипломира се през 1994 г. в Техникум по облекло в гр. Пловдив със специалност Фризьорство. Специализира фризьорство в Технически център Wella в Дармщат, Германия. Завършва НУП и образователен мениджмънт в Пловдивски Университет в гр. Пловдив, допълнително специализира за класификация учител по фризьорство в Технически Колеж гр. Ямбол.

Сурпик Нишанян – Сузи взима участия и награди в множество конкурси:

  • 2001 г. печели Гран При на мъжка прическа в София, България
  • Европейско първенство по Фризьорство в Атина, Гърция 2003г. – салонно подстригване
  • Световно първенство по Фризьорство в Москва, Русия 2006г. – булчинска прическа за 45 минути
  • Световно първенство по Фризьорство в Чикаго, 2008г.– салонно подстригване
  • Световно първенство по Фризьорство в Париж, Франция 2010г. – булчинска прическа за 25 минути.
  • WELLA Professionals Bulgaria (25.10 2015) в София, България > спечели златното отличие в категорията за колористика „Цветна визия“ на годишните награди Wella Professionals NTVA 2015

Повече от 20 години Сузи е посветена на своята професия. Тя е част от екипа на Wella team Bulgaria. Сузи Нишанян е и преподавател по Фризьорство в Техникум по облекло в гр. Пловдив.

„Моят стремеж е да изградя уникален стил в прическата на всеки клиент, независимо дали е млад или възрастен, модерен или консервативен, така че той да получи прекрасна визия. Аз и целият ни екип желаем всички наши клиенти да се насладят на приятната обстановка, високото ниво на обслужване и професионализъм. Клиентите ни трябва да са убедени че не могат да бъдат обслужени по- добре в друг салон’’.

Целият екип от стилисти на SALON SUZI е квалифициран и професионално подготвен , в крак с най- новите световни модни тенденции. Те имат перфектни решения за всеки от вас. Ежегодните участия в международни семинари, демонстрации и конкурси допринасят за обогатяване и разширяване на предлаганите услуги, нови техники на работа и нововъведения , прилагане на различни техники на подстригване, боядисване, кичури и прически.

Ако имате нужда от нова визия или елегантна прическа, или просто искате да сте стилни и модерни заповядайте при нас!